Post by vultirencathe on Feb 4, 2022 21:05:20 GMT -3
------------------------------------------
▶▶▶▶ StrikeFortressBox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ StrikeFortressBox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch all ▞▞▞
▞▞▞ StrikeFortressBox 2022 version ▞▞▞
StrikeFortressBox Hành động guoh
StrikeFortressBox Azione jqpu
StrikeFortressBox Aksyon xlx
Joc bun până acum, dar trebuie să adăugați opțiune pentru a-mi personaliza controlul
Este jocul drăguț, dar are câteva erori și avem nevoie de un sistem de prieteni de anunțuri și de mai multe hărți și operatori. Mulțumesc
Acesta este jocul distractiv din toate timpurile, dar într-adevăr întârzie ocazional când merg într-un vehicul, întârzieți, nu vă puteți vedea și nu vă puteți mișca, iar camera dvs. xhahe și locația sa, vă rugăm să reparați jocul
Salut imi plac jocurile tale
E cel maitare joc merita 5 stele
Foarte foarte bun pentru iubitorii de împușcături și practicarea de free fire Îmi place acest joc, dar 1 joc online cu probleme nu este offline
StrikeFortressBox แอ็กชัน qscc
StrikeFortressBox 動作 wcoz
Joc bun, dar vă voi oferi actualizări: faceți o setare astfel încât oamenii să își poată edita comenzile și să controleze sunetul și sunetul, de asemenea, faceți așa, dacă creați o construcție și nimeni nu o poate atinge, deoarece este deținut de dvs., jucătorul și, de asemenea, vă rugăm să adăugați pereții invizibili oamenii fac icre adaugă, de asemenea, protecție persoanelor care tocmai s-au născut, oferă 5% timp de protecție atunci când oamenii au apărut când se epuizează, nu vor avea protecția lor în acest fel, inamicii nu pot ucide, vă rugăm să adăugați aceste
Adăugați mai multe arme, vă rugăm;) și adăugați modul offline în care puteți doar să trageți în roboți.
Joc multe jocuri de acțiune. Dar este special pentru mine prima dată când sunt în Playstore, când dau feedback. Este un joc ieșit din cutie. Așa că vă cer să adăugați un câmp de luptă mare, cum ar fi pubg. Știu că este dificil, dar ne așteptăm la ceva mai mult de la asta joc. Vă rugăm să lucrați la el și obțineți mai multă reputație.
Acesta este un joc bun pe care nu l-a actualizat de multe zile, așa că îi dau doar trei stele
E IMPACTABIL SĂ UCI PE CINEVA AM NEVOIE DE TINE PENTRU A REPARA ACEST EROARE CARE NU ARE SENS. Apropo, ACEASTA ESTE ÎMPOTRIVA REGULILOR PENTRU CĂ ÎN BATTLE ROYALE TREBUIE SĂ AVEȚI UITE, DAR NU ESTE PRĂDĂ ÎN BATTLE ROYALE
Foarte bun. În mișcare mereu .
Îmi place, dar pentru noii jucători din asta asigură-te că primești august, deoarece este operațional
Cel mai bun joc Multumesc
Guy 4th 8 Întrebări și răspunsuri v7wv Marea Britanie da
Acest joc este bun
Este bun
Sunt doar o mulțime de erori
Mi-a plăcut, dar când joc, pleacă automat
Îmi place cutia de fortăreață de grevă
Frumos joc . Primesc 3 stele
Absolut îngrozitor, există atât de multe scăderi fps, acest joc este de nejucat, plus mecanica este și întregul mediu este doar mediocru
Acest joc este un joc foarte bun, dar acest joc nu este grafic
Este bine, dar avem nevoie de o afecțiune zombie și, de asemenea, arme noi și mafiote noi, de asemenea, mai multe hărți pentru a juca, de asemenea, diferite tipuri de explozii. Îmi plac, dar sunt multe bug-uri, de asemenea, skinuri noi și niște cuțite sau cum ar fi Kunis, de asemenea, fac armele mai bune. puteți face upgrade armele și alte chestii, de asemenea, puse ca un hol pentru prieteni, de asemenea, ca diferite skin-uri pentru arme, de asemenea, un arc, de asemenea, ca un comutator, deoarece este să încetinească și setările pentru a schimba configurarea și animalele de companie vă mulțumesc și sper că ați citit
Acest joc este foarte frumos, dar nu pot folosi alte arme în meciul pvp, iar armele, harta și vehiculele nu sunt suficiente. cu ei
Legenda jocului lui Dumnezeu
ahahahahah oho ahahahaha, acesta este un joc amuzant de soldați hahaha uită-te la morți dintre ei ahahahaha e prea amuzant, așa că dau 1 stea ahahahaha ;D ahahahhaha și graficul amuzant ahahahahha și skin-urile amuzante ahahahaha și această împușcare cu arme este, de asemenea, foarte amuzantă hahahaha deci dau dau ahahaha dau 1 stea ahahabaha cel mai prost joc -_- acesta este cel mai prost joc nimănui nu-i place acest joc. Voi interzice acest joc hahahahah
Am o problemă la conducere, mă blochez și adaug niște armă nouă în tine pe care să putem pune multe camere
Foarte prost joc
Frumos joc, dar nu pot schimba pielea
Foarte șmecher
Atat de frumos joc, dar va rog sa reduceti rata pistolului laser, va rog
Îmi place acest joc, dar o singură problemă de care aveau nevoie face ca bulele de aer să spună ceea ce spun.😎
Puuuulaaa
Evaluez 1 pentru că nu mă pot conecta la 2 bătălii, pur și simplu nu mă autentificăm niciodată și toate jocurile care nu există o hartă, vă rog să remediați asta și să adăugați o hartă pe care inamicul mă omoară întotdeauna
Acesta este un super joc, îmi place, nu l-am văzut niciodată în noaptea asta ca un joc
Imi place la nebunie jocul a sa ca va dau 1000😄😄😄😄
StrikeFortressBox Akcijske igre wda
Acesta este un joc bun
Joc foarte bun și captivant, dar grafica nu este bună și o mulțime de erori
Noapte bună băiețelul meu frumos este o zi bună la școală și lucrează la telefonul meu 😎😎😎😎p
iustin
Este un joc foarte tare de jucat cu prietenii și vă rog să eliminați acei monștri plase și toate celelalte sunt cool și vă rog și faceți totul gratuit
e bine, doar că faci aceleași jocuri din nou, nu poți face ceva nou?
Grafica nu este buna, dar jocul este bun
GRA FICA TREBUIE MAI BUNĂ IȘMECIR JOCUL
Urăsc să folosesc lunetiştii pentru că, atunci când ţintesc un inamic, se încarcă câteva secunde, apoi voi muri înjurat pentru că sunt supărat, vă rog să remediaţi asta.
sunt lag
Bun dar îngrădirile costa forte mult faceți ceva
Prost ca naiba. Nu are niciun rost. Dezvoltatorii trebuie să fie copii pentru a fi lăsat să treacă atâta prostie și totuși și-au pus numele pe ea
Jucatorii sunt foarte destepti 🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐
Clumsy Ninja Приключения ofkz